Over Zangles Sneek, de Leukste Zangschool van Friesland!

Over Zangles Sneek, de Leukste Zangschool van Friesland!

Zangles Sneek is sinds 2014 de nieuwe naam van MindMyMusic.

MindMyMusic is in 2010 opgericht door Maud de Korte. Maud is professioneel zangeres en vocalcoach. Tijdens haar studie aan het Utrechts Conservatorium volgde zij naast zang- en pianolessen ook methodiek en didactiek en gaf ze les aan beginnende studenten. Inmiddels is het diploma alweer ruim 7 jaar in the pocket en heeft ze zich verder ontwikkeld als zangcoach, eerst in haar lespraktijk in Utrecht en sinds 2014 in Sneek. Sinds deze verhuizing in 2014 gaat de zangpraktijk van MindMyMusic door het leven als Zangles Sneek.

Maud is wekelijks op het podium te vinden, onder andere met haar eigen band TimeMaud, diverse pop/jazz bands en als backing van bekende artiesten. Ze geniet van de optredens maar minstens net zoveel van het lesgeven thuis in haar studio.

“Ik word elke keer enthousiast en blij wanneer een leerling met een goed gevoel de les weer verlaat. Ik krijg heel verschillende types, allemaal in een andere fase in hun leven, met een andere muzieksmaak, een ander doel en een andere stem, maar wat ze allemaal gemeen hebben is hun passie voor muziek en dat werkt zo aanstekelijk! Er zijn altijd dingen die je kunt leren of je nu absolute beginner bent of (semi)professioneel zangeres, samen op zoek gaan naar die puntjes en je helpen jezelf te verbeteren, dat vind ik gaaf!”

Lees de verhalen van leerlingen en oud-leerlingen en trek gewoon die stoute schoenen aan! Zangles Sneek is er voor alle leeftijden en alle niveau’s.

 

Annelien Nijland Fotografie

Annelien Nijland Fotografie

MindMyPhotos