Geef je nu op voor de Summer Recordings Zangles Sneek!

Summer Recordings, Professionele Studio Opname Zangles Sneek.

Leerlingen van Zangles Sneek krijgen de unieke kans om in een professionele studio een opname te maken van een bestaand of eigen liedje!

Onder begeleiding van professionals wordt je uitgedaagd het beste uit jezelf naar boven te halen en zing jij de sterren van de hemel! De opname wordt vervolgens afgemixt zodat het als een echte cd klinkt. Deze cd krijg je mee naar huis om te laten horen aan je vrienden of familie of puur voor jezelf om nog eens terug te luisteren wat je tot zover al hebt geleerd. Erg leerzaam, een tikje spannend maar vooral HEEL ERG LEUK!

Wanneer krijg je nu de kans om achter een echt Neumann microfoon te staan, begeleid door een zangdocent die je helpt te ontspannen en de noten precies zó te raken zoals je in de les geoefend hebt, onder begeleiding van multi instrumentalist en producer??

Zangles Sneek is er voor alle leeftijden en niveau’s, zowel voor beginners als voor gevorderden, en werkt met een strippenkaart systeem. De kleinste strippenkaart bestaat uit 5 zanglessen, per les wordt er denkbeeldig 1 les weggestreept. Bij Zangles Sneek kun je vrijblijvend aan de slag, de lessen plan je samen met je docent in. Kun je een keer niet dan geef je dit aan en schuift de les gewoon een weekje door. Je zit niet vast aan een jaarcontract, zingen bij Zangles Sneek is super flexibel!

Wil je zangles nemen voor ene langere tijd en jezelf wat meer uitdagen? Dan kies je voor Vast 10 lessen of Pro 20 lessen en krijg je ook nog eens een leuke korting.

Geef je snel op bij www.zanglessneek.com en zing de sterren van de hemel!

Summer Recordings kost 2 zanglessen van de strippenkaart. Een volle strippenkaart is er al vanaf €150,-

Neumann microfoon

0 comments