Lees wat de leerlingen van Zangles Sneek vinden

Wat vinden de leerlingen van Zangles Sneek?

 

Hun reacties lees je hieronder

 

 

Gwen

“Zangles nemen bij Maud raad ik echt iedereen aan!!! Ik heb zoveel geleerd bij haar in een relatieve korte tijd. Ik had al bij verschillende andere zangleraressen les gehad, maar alleen Maud kon het zó brengen dat het kwartje viel. Wegens drukte had ik bijna nooit tijd om te oefenen, maar dat was nooit een probleem. En ondanks het “thuis niet veel kunnen oefenen” heb ik zoveel geleerd en gebruik ik m’n stem nu dusdanig anders dat ik niet gelijk schor meer ben na zingen, wat voorheen altijd het geval was. Daar ben ik zo blij mee.

En ik ben ook zeer onder de indruk van het ongelooflijke muzikale talent van Maud. Nummers die ik wilde zingen, die zij niet kende,  oefende ze in eigen tijd “eventjes” en en begeleidde ze dan tijdens de les op de piano. Echt bijzonder!”

 

Bente

“Ik zou de zanglessen zeker aanraden. Ik heb er, in niet zo’n hele lange tijd, super veel geleerd en ik voelde me altijd op m’n gemak.”

 

Arthur

“Vanaf het begin vertrouwd, een prettige sfeer en met veel geduld en grote betrokkenheid heeft Maud me begeleid. Steeds weer een groot plezier!”

 

Cathy

“Nadat ik door een koor was afgewezen met het advies om via zangles eerst mijn vaardigheden te verbeteren vond ik op internet 2 zangscholen. Bij de eerste had mijn zoon al les, dus heb ik de andere gekozen. Zo kwam ik bij Maud terecht – GELUKKIG!
In de anderhalf jaar dat ik nu les heb bij Maud hebben wij de meest gekke inzing-oefeningen gedaan, mijn modaalstem teruggevonden, mijn ademsteun verbeterd en met veel plezier liedjes van allerlei genres gezongen. Ga zo door Maud – ik beveel je altijd aan!”

 

J.

“Heb jouw zanglessen als heel fijn ervaren!
Veel geleerd in een leuke ontspannen sfeer.”

 

J.B

“Van kinds af aan zing en schrijf ik al mijn eigen liedjes. Ook treedde ik al een poosje op terwijl ik nog nooit zangles had gehad. Op een gegeven moment heb ik auditie gedaan voor het Conservatorium in Enschede, helaas niet toegelaten. Het advies gekregen om zangles te nemen en zo nog even de puntjes op de i te zetten en het een jaar later weer te proberen. Ook adviseerde het Conservatorium mij zangles bij Maud te nemen! Ik heb nu al een aantal maanden zangles van Maud en merk een groot verschil! Maud leert mij om meer volume te maken, om ontspannen te zingen en door haar lessen en oefeningen wordt zingen nog leuker dan het al was. Het is altijd gezellig, de lessen van Maud zijn professioneel en ik kan echt wat met haar tips. Zelf woon ik niet in Sneek maar op 50 minuten afstand ervan, maar de reis is het zeker waard! Ik krijg anderhalf uur les per keer. Een aanrader voor iedereen die professionele zangles zoekt, van iemand die goed weet waar ze het over heeft!”

 

J.

“Zangles Sneek is een echte aanrader! Ook als je zoals ik vrijwel geen enkele zangervaring hebt. Maud maakt dat je je snel op je gemak voelt en dan kan het leren zingen beginnen. De lessen zijn een mooie combinatie van enerzijds wat meer serieuze zangoefeningen en anderzijds gewoon lekker veel zingen. Met alle tips, oefeningen en coaching veel geleerd in relatief korte tijd.”

 

Thom

Ik ben sinds 2011 zanger in een bandje,na een paar jaar dacht ik, ik ga op zangles om me meer op zang te richten na 5 jaar gitaarles. En mijn band leraar zijn vriendin was zangleraares. En zo kwam ik bij Maud.
Ik heb altijd zin om naar Maud toe te gaan en lekker te gaan zingen want Maud is altijd enthousiast en geeft mij goede tips.
Ik ben overigens 12 jaar , dus is zangles van Maud ook geschikt voor kids! Gr.Thom

 

R.

“Sinds ongeveer een half jaar volg ik zanglessen bij Maud en ik zou niet anders willen! Maud is eerlijk, luistert goed, geeft veel tips en trucs die thuis goed te oefenen zijn, heeft geduld en veel begrip als je eens wat minder in je vel zit en, niet geheel onbelangrijk, zeer schappelijke prijzen. Elke les is weer anders, wat ervoor zorgt dat ik elke keer weer uitkijk naar de volgende les.
Ik zou Maud en haar lessen zeker aanbevelen!”

 

M. de V

“Met pijn in het hart moet ik binnenkort afscheid nemen van Maud. Ik heb haar lessen altijd met veel plezier gevolgd. Maud is echt een mensen-mens. Dit draagt ze op alle fronten uit. Hoewel het heel erg gezellig en leuk is, hebben de lessen van Maud ook echt een meerwaarde. Door haar ervaring weet ze precies wat je verbeterpunten zijn en die benoemt ze. Net zozeer als dat ze je sterke punten benoemd. Ze laat je tijdens de les praktische oefeningen doen, die je zelf ook thuis kunt oefenen. Merkt ze dat een bepaalde oefening niet bij je pas, dan denkt ze ook na over welke manier dan wel bij je zou passen. Op deze wijze zorgt ze dat je zelf ook na iedere les een significante verbetering merkt. Ik kan wel in verdere details treden, maar wellicht is het een beter idee om het zelf bij haar te ervaren. De meerwaarde die zij heeft moet je voelen om hem te kunnen beamen. Het is ook niet zonder reden dat ik zelfs overweeg om vanuit Utrecht naar Sneek te gaan om onze zeer plezierige samenwerking voort te zetten.”

 

M.

“Sinds april van dit jaar zit ik als zangeres in een band! Super en al aardig wat optredens gehad. Maar, toch miste ik iets. Dus ben ik op zoek gegaan naar iemand die zangles geeft en dan het liefst in mijn woonplaats Sneek. Gevonden maar toch niet datgene wat ik zocht en bij mij paste! Bleek er bij mij op de hoek nieuwe bewoners komen wonen en deze jonge mensen zitten ook in de muziek. Dus kennis gemaakt en het klikte zo goed, dat ik besloten heb om zangles te nemen bij buurvrouw Maud. Wat een verademing zeg, vergeleken bij de andere. Maud laat je voelen en zien! Nu heb ik aardig wat volume, maar Maud heeft me geleerd, om het klein te houden, bij jezelf te blijven en dat vergt heel veel controle. Nooit geweten dat ik dat in me had, maar wel mooi van Maud geleerd!! Maud doet ook altijd mee met gekke bekken trekken, gekke geluiden maken, meezingen, kortom, ze is geweldig en als je proffesionele les wilt , dan zou ik voor Maud gaan. Wat heb ik er veel geleerd en ook heel veel gelachen. Liefs van M.”

 

A.W.

“Ik heb Maud vorig jaar via Markplaats gevonden; toen ik op zoek was naar een zangdocente in Sneek. Ik heb inmiddels al heel wat lessen gehad en prachtige nummers gezongen.Maud is erg lief en enthousiast, en ze heeft me geleerd muziek meer vanuit mijn gevoel te zingen.Ik heb nooit alleen gezongen dus dat was voor mij in het begin best spannend, maar bij Maud voel ik me nu helemaal op mijn gemak om te zingen! Het is erg leuk om te zien, hoe ik vooruit ben gegaan; door de verschillende zangoefeningen en de vrijheid waarmee ik nu durf te zingen.Kortom, als je op zoek bent naar een professionele en enthousiaste zangdocente in Sneek of omstreken, dan moet je bij Maud zijn!!!”

 

Ron

“Toen ik eindelijk had besloten dat ik zangles wilde gaan nemen en net Maud als zangeres en vocal coach had leren kennen, bleek zij verhuisd te zijn naar Sneek terwijl ik vlakbij Utrecht woon. Dit weerhield mij er niet van om toch zangles bij Maud te gaan volgen en ik heb er geen moment spijt van gehad! De lessen zijn heel ontspannen, professioneel, persoonlijk en heel erg leuk, iedere keer opnieuw! Ik ga er heel graag voor naar Sneek en ik kan het iedereen ontzettend aanraden, Maud is een kanjer in haar vak!”

 

Laura K.

“Ik heb de afgelopen 2 jaar met veel plezier zangles gevolgd bij Maud. Het eerste deel van de les werk je aan techniek. Maud verzint elke keer weer andere, pittige of grappige oefeningen waardoor het nooit saai wordt! Daarna ga je aan het werk met een zelfgekozen nummer. Het maakt niet uit of het een ballad is of een rocksong, Maud is altijd enthousiast en samen maken we er elke keer weer wat leuks van. Maud heeft me naast de techniek ook vooral geleerd om te ontspannen tijdens het zingen. Want op die manier is zingen het allerleukst!”

 

Carlijn K.L

“Al een tijd wilde ik zangles nemen (om in een koor te gaan zingen) maar stelde het uit. Mijn man heeft het daarom voor mijn verjaardag gegeven en daarmee kwam ik in contact met Maud. Ze is een professionele zangdocente die tijdens de lessen een goede balans creeert tussen techniek, eigen inbreng en persoonlijke interesse. Door de lessen is mijn ademhaling verbeterd en durf ik, met plezier, te zingen. Maud beveel ik daarom graag aan als zangdocent!”

 

Anne

“Ik heb enorm genoten van de zanglessen bij Maud. Maud heeft me bewust gemaakt van mijn zangkwaliteiten, mijn leerpunten en het meenemen van emotie en improvisatie in de muziek. Wat ik erg fijn vind aan de lessen is het persoonlijke contact, techniek en opwarming gericht op mijn stem, maar vooral ook veel bezig zijn met zingen, genieten en muziek maken! Als je op zoek bent naar fijne en leerzame zanglessen, raad ik Maud zeker aan!”

 

Mvr de Ries

“Zangles bij Maud is leuk en ontzettend leerzaam. Ik besloot zangles te nemen omdat ik echt niet kon zingen en het graag wilde leren. Al na een paar lessen merkte ik dat ik toonvaster begon te worden dankzij de techniek die ik heb geleerd van Maud.
Maud wisselt techniek af met andere elementen die belangrijk zijn bij het zingen: ontspanning, tekstbeleving, improvisatie. Dit maakt de lessen niet alleen heel erg leerzaam, maar ook erg leuk. Maud kijkt echt naar wat ik al kan – en wat ik nog niet kan – en richt daar de les op in. Zo leer ik het beste uit met stem te halen. Kortom: zangles bij Maud is een echte aanrader!”

 

Swat L.

“Ik vond zingen altijd heel erg leuk, maar was altijd te verlegen om te zingen als ik niet alleen was. Vorig jaar heb ik het toch aangedurfd om te starten met lessen en kon alleen maar hopen dat ik een docent zou treffen die geduldig genoeg met mn zenuwen zou zijn en bij wie ik me op mn gemak zou voelen. Ik had het niet beter kunnen treffen bij Maud! De lessen zijn altijd heel ontspannen, maar tegelijk ook uitdagend, leerzaam en vooral heel leuk. Als je net als ik, zingen leuk genoeg vindt om er wat mee te doen, maar het stiekem misschien ook best eng vindt, ben je bij maud iig zeker aan t goede adres!”

 

Meike

“Ik heb een aantal jaar met veel plezier zangles gehad bij Maud. Ze heeft me geleerd om zelfverzekerder te worden over mijn stem en meer los te laten tijdens het zingen. Ze voelt heel goed aan waar je nog kan verbeteren en heeft vervolgens goeie oefeningen die er vaak meteen voor zorgen dat het ook echt beter klinkt. Ik heb tijdens de lessen ontdekt dat je veel meer kan dan je denkt, als je maar durft. De lessen zijn een goeie combinatie van zangtechniek en andere aspecten (zoals uitstraling, improvisatie, etc.). Ik vind het heel jammer dat Maud geen les meer in Utrecht geeft en zou haar zeker aanraden!”

 

Contact

 

Ook zo’n gekregen om lekker te komen zingen? Neem dan vrijblijvende contact met mij op

Wie weet zien we elkaar snel! Groeten Maud

Maud van Zangles Sneek