Over Zangles Sneek, de Leukste Zangschool van Friesland!

Over Zangles Sneek, de Leukste Zangschool van Friesland!

 

Wie is Zangles Sneek?

Zangles Sneek is opgericht door Maud de Korte. Maud is professioneel zangeres en vocalcoach. Tijdens haar studie aan het Utrechts Conservatorium volgde zij naast zang- en pianolessen ook methodiek en didactiek en gaf ze les aan beginnende studenten. Inmiddels is het diploma alweer ruim 12 jaar in the pocket en heeft ze zich verder ontwikkeld als zangcoach, eerst in haar lespraktijk in Utrecht en sinds 2014 in Sneek. Sinds deze verhuizing in 2014 gaat de zangpraktijk van MindMyMusic door het leven als Zangles Sneek.

 

Les van iemand die zelf op het podium staat

Maud is wekelijks op het podium te vinden, onder andere met haar eigen band TimeMaud, diverse pop/jazz bands en als backing van bekende artiesten. Ze geniet van de optredens maar minstens net zoveel van het lesgeven thuis in haar studio. Het voordeel van een docent die zelf op het podium staat is dat de tips die je krijgt toegespitst zijn op de praktijk. Door te doen leer je het beste.

“Ik word elke keer enthousiast en blij wanneer een leerling met een goed gevoel de les weer verlaat. Ik krijg heel verschillende type mensen, allemaal in een andere fase van hun leven. Ze hebben allemaal een andere muzieksmaak, een ander doel en een andere stem. Maar wat ze gemeen hebben is hun passie voor muziek.. en dat werkt zo aanstekelijk! Er zijn altijd dingen die je kunt leren of je nu absolute beginner bent of (semi)professioneel zanger(es), samen op zoek gaan naar die verbeterpuntjes en jou te laten stralen, dat vind ik gaaf!”

 

Lees de reviews van leerlingen en oud-leerlingen en trek gewoon die stoute schoenen aan!

 

Zangles Sneek is er voor alle leeftijden en alle niveau’s.

 

Groetjes Maud