Iedereen is welkom bij Zangles Sneek de Leukste Zangschool van Friesland!

Iedereen is welkom bij Zangles Sneek de Leukste Zangschool van Friesland!

Of je nu een absolute dummie bent op het gebied van zingen of een professioneel vocalist die zijn techniek weer wat wil ophalen. Of je nu 12 jaar jong bent of 86 jaar oud.. Zangles Sneek is er voor iedereen die zingen leuk vindt en wat begeleiding zoekt!

Zingen is gezond, maakt je blij, helpt je te ontspannen, is een manier van jezelf uiten, is een tikje spannend maar is vooral HEEL ERG LEUK! Waarom doen we het dan niet elke dag? Als leerlingen de eerste les bij mij komen hebben ze de Stoere keuze gemaakt nu eens echt iets te doen met die stiekeme lang gekoesterde droom. Ik ga ze helpen te ontspannen en de dingen die ze zichzelf hebben aangeleerd wat los te laten en voilà ineens komt de stem helemaal los! Verrast over hun eigen kunnen vragen ze zich af waarom ze niet veel eerder zijn gestart.

Zou je graag willen zingen maar ben je onzeker over je skills? Ben je al veel met zingen bezig maar wil je de fijne kneepjes van het vak leren leren? Wil je een gezellig en ontspannen moment in de week creëren waarin even niets MOET? Ben je enthousiast aan het zingen maar merk je dat je snel hees wordt? Hou je van een persoonlijke benadering toegespitst op jouw niveau? Ben jij tussen de 12 en 86 jaar oud? Neem jij jezelf niet al te serieus en kun je best af en toe een gekke bek trekken?

… Dan is zangles echt iets voor jou!

Iedereen is welkom bij Zangles Sneek! Neem gerust contact met mij op via 06 458 72 469 of stuur een mailtje naar info@zanglessneek.com

cropped-Zangles-Sneek-1-van-1.jpg

 

 

0 comments